• Van Reeth Els - Atletenstraat 7 - 2020 ANTWERPEN
  • info@plek-architecten.be

0473 58 64 18

Het is niet alleen belangrijk dat je een goede architect vindt, hij/zij moet ook volledig op jouw golflengte zitten. Daarom is een voorafgaand kennismakingsgesprek een must.
Een architect bespreekt samen met u het eisenpakket en programma. Hij luistert naar uw verlangen en verwachtingen en vestigt uw aandacht op bepaalde elementen van het bouwen. Tijdens het uitwisselen van deze informatie moet er ook al rekening gehouden worden met allerlei aspecten zoals bouwterrein, bestaande situatie, stedenbouwkundige voorschriften, voorlopig vooropgesteld budget, … Uw architect zal u met raad en daad bijstaan in het interpreteren van al die gegevens.

Je kan een architect niet vroeg genoeg in je bouwavontuur inschakelen.

Dit gesprek, houdt geen enkele verdere verplichting in, maar is dus wel zeer leerrijk. Soms is zo een gesprek gratis, soms niet. Vraag op voorhand wat het zal kosten en vooral wat u ervoor in de plaats krijgt.
Bij ons zijn kennismakingsgesprekken voor nieuwbouw vaak op kantoor, bij verbouwingen gaan we ter plaatse en analyseren we ook de bestaande situatie. Deze laatste worden daarom gezien als adviesbezoeken. Onze tarieven vindt u in de infofiche op de website [klik hier]